Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlös

jag bryr mig inte.
bryr mig inte om att du lovade att ringa.
bryr mig inte om att jag har ännu en sömnlös natt.
bryr mig inte alls.

jag ska inte bry mig

jag tänker inte bry mig...

det intalar jag mig i alla fall

medan kudden bli saltare och saltare.




Fri vers av Stormöga
Läst 426 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-02 01:28



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
Det är så svårt att inte bry sig... ännu svårare att intala sig att göra något...
Fint och hjärtskärande. <3
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Stormöga