Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klart som FAN att du får...men bara du..


"får jag kyssa dig?"

älskade dra mig intill dig och
kyss mig
det är bara du som kan kyssa mig så.

älskade håll mig intill dig och
smek mig,
det är bara du som får smeka mig så.

vackraste lägg dig intill mig och
lyssna till mitt hjärta
det är du som får det att slå.




Fri vers av Stormöga
Läst 518 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-24 20:23



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Nej jag vill inte!
2009-10-01

  Ummm~oh~yeah
Aaaaaw, så SÖT!!!! :O <3
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Stormöga