Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dubbel verklighet



ett frö inhöljt i dunkel
oro men med inneboende förlösning
där känner jag kroppen som kämpar för sin frihet
spänner och släpper
där är människorna så långt borta

saknaden blir till drivkraft

en klar utsprungen livsväxt
stillhet med fri andning
där hör jag vinden i träden och känner den svepa över min hud
där hör jag människornas skratt

och jag skrattar med




Fri vers av livsdans
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-24 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans