Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

neyen =vassflöjten
sema = dervishernas musik
en dag kommer neyen att kalla för den har gråtit så länge och sörjt separationen från vassruggen....




en dag kommer vassflöjten att kalla....

när vassflöjten
kallar
vaknar själen till liv
och jag lämnar
allt som är
och omformas till den jag i hemlighet var

när vassflöjten
spelar
klagar
kallar
lämnar jag allt
och skyndar ut i
natten
med ögon som ser
ljuset
och gryningen lyfter
min andedräkt blir till
himmel
och alla fördolda
parallella världar
flyter upp och blir till
en
blir sema
dervishernas musik

när vassflöjten
kallar
sjunker alla minnen undan
och tiden blir verklig och
nu

neyen spelar och
spelar
tills vi uppnår
extas
och du säger

åh......
jag har väntat i århundraden




Fri vers av Aisha VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-25 16:42



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
åh så vackert skapar du det vackraste; tack!
2007-10-16

  Albert
\"och jag lämnar
allt som är
och omformas till den jag i hemlighet var\"

tycker så mycket om de här raderna
2007-10-02

  Albert
Om det fanns en bok av dig skulle jag köpa den
hur mycket den än skulle kosta!

jag har ju alltid kommenterat dina texter
utan att kunna beskriva vad det är som är fint

men jag faller in i nåt mjukt
och något luktar som nån slags rökelse

alltid!
Alltid!
2007-10-02

  Aquarius
åh, du är verkligen en sann poet, helt underbar!
...och alla världar faller samman... sann poet...
Kram från Delara
ps. hur går det med persiskan? blev det någon fortsättningskurs?
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP