Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag blir stor

när jag blir stor
då ska jag bli allt jag aldrig kunde

när jag blir stor
ska jag få barn som kommer orka mer än jag

när jag blir stor
ska jag visa er att jag visst kunde

när jag blir stor

ja, då ska jag bli allt det som jag togs ifrån




Fri vers av Dillan
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-25 18:34



Bookmark and Share


    Louise B
nu är det såhär att den gär gillas av mig, typ ger mig en känsla av hopp. brabra (:
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Dillan
Dillan