Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andebåten

I andebåten .. hörs gråten..
I andebåten .. vill bli förlåten..

Så gränslar jag hästen i vild galopp..
Saivo möter med dunkel och rök..

Trummans ton min färdväg..
Trancens sug min utväg..

Du mäktiga träd jag står inför dig..
Du legendernas brunn bara ta mig..

I de glömda själarnas dal..
Finns det släktkåtor fyllda med kunskap..

Jag ärar hövdingars gravar..
Jag tvekampar med en demon..

Underjordens karta jag ritar..
Jag vänder hemåt till Sanve igen..

I andebåten .. hörs gråten..
I andebåten .. vill bli förlåten..




Fri vers av Tjärkat
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-25 23:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra skrivet!
2009-05-10

  Peter Matsa
Här skaldar mycket bra du om mäktig kraft och mod - medryckande!
2007-09-26

    Lena Nilsson
Du har en speciell stil som för mina tankar till dataspelens mytologiska cybervärld.
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Tjärkat
Tjärkat