Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kom till kvartssamtalet

...men läraren var inte intresserad av min samling, som ändå hade varit rätt åbäkig att släpa med sig.




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-26 14:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kattguld är inte kattskit
2007-09-27

  Ulf Lagerholm
märklig lärare - hade han/hon inte
ens någon apatit på guld ...

kul vinkling hörru
2007-09-27

  Just Emotions
kanontext!!!!
2007-09-26

  * Ammi *
hi hi .. du är rolig du!
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP