Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Varför har du inte sagt något?\"

Våra konversationer
Nästan andas
Tomhet
För du lyssnar inte
På det jag vill säga

Och jag gömmer mig
I paranteserna
Som aldrig når ditt öra
Som jag inte vågar
Uttala högt

Hur är det?
- Det är bra (om man jämför med förra året)
Hur går det i skolan?
- Bra( förutom att jag inte får något gjort)

Jag ljuger inte för er
Berättar bara inte sanningen
Ni har ju slutat fråga
Kanske också bry er
Så jag fortsätter

Gömma mig bakom paranteserna
Och önskar att ni ska
Fråga något annat
Så jag slipper
Paranteserna




Fri vers av KänslanAvIngenting
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-26 17:01



Bookmark and Share


  mirrorball
åh, vilken underbar dikt. jag tror knappast att jag är den enda som känner igen mig massa i den. jättefin <3
2007-12-03

  Mats Henricson
Så klokt, så smart, så genialiskt !
2007-10-26

  Noomie
Du är otroligt duktig som vanligt att förmedla PRECIS det där jag vill läsa. jag vet inte vad jag ska säga.
Ibland behöver människor få en knuff i rätt riktning.
För som sagt, vi människor är bra på att undanhålla sanningen.
2007-09-28

  Agnes Scott
Man känner igen sig i det du skrivet. På det hela taget en väldigt stark dikt. Speciellt början träffade mig.
2007-09-26

    Issand.
jättefint skrivet
så är det ju
bra
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

KänslanAvIngenting
KänslanAvIngenting