Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Podophyllum hexandrum - Indiskt fotblad


plocka min röda frukt

lent
moget
kött

vällustigt
väntande

välfyllt
av det
du
åtrår

slit sönder
mitt skal

ta
mina
frön

föröka mig

jag
växer
för
dig




Fri vers av Tabes
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-09-27 15:17



Bookmark and Share


  Albert
jag ska spara dig som skrivarvän!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes