Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samförstånd

I samförstånd

behövs

inga regler

bygger

kottdjur

utav lego

spelar

fia med knuff

med lyckopiller

målar

abstraktion

utav förebild

dansar tango

till roslagensfamn

älskar

mellan

skönhetssömn

vilar

skönhet

mellan

ut

in

mellan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Catrin
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-27 16:31



Bookmark and Share


  fillatelli
Ciao Bella,

Ojj, vad jag behövde dessa bokstäver nu.
Förflyttning mellan världar...

Kram på´re..
2007-09-27

  Jan Linderoth
Visst det finns ett mellanrum, som aldrig någonsin är ett avstånd.
Följde ditt vattenfall av ord...och njuter av varje del.
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin