Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vita rummet

 

Vi skulle inte

egentligen

men

begäret besegrade förståndet viljorna tog över för stunden kropparna gick inte att lura händerna tog för sig läpparna begärde mer tungorna ville ha smak benen runt midjan låste fast oss

och vi glömde låsa dörren

 

 




Övriga genrer av vimmelkantig
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-27 20:44



Bookmark and Share


  Quasimodo
Skönt för det att vara mitt i liv och lust och bara där !!!!
2008-06-19

  Inkarasilas
Finfint, underbart glömde låsa dörren..Nice.
2007-09-27

  thyra
Fin med häftig slutrad :)
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

vimmelkantig
vimmelkantig