Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gråter inre tårar

Jag gråter inre tårar
När du tror
Att mina ögon
Glittrar av glädje

Det är bara så
När man är ensam
Och måste
Glädja andra människor

Jag längtar efter tvåsamhet
När du tror
Att singellivet
Är så fullt av frihet

Det är bara så
När man förstår
Att frihet är störst
Tillsammans med någon




Fri vers av EMITSTI
Läst 683 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-28 00:48



Bookmark and Share


  friheten
Bra beskrivning
2008-06-20

  ~~*MariamAurore*~~
bara titeln fångade mig
resten av dikten
höll mig kvar
jag är betagen

kram
2007-12-17

    eva m h
Djup,vacker och insiktsfull!
2007-11-01

    BoingBoing
Ärligt och Så sant
2007-10-26

  Sadhistory
Fin
2007-10-23

  Jean-Michel Orblin
vacker å fin
2007-10-21

  Stjärnöga
\"Det är bara så
När man förstår
Att frihet är störst
Tillsammans med någon\"

Det är inte många som
förstår att leva den sanningen.

Helt underbar poesi! :)

Applåder!
2007-10-01

  Michaela Dutius
Det är bara så....en stark dikt med fin rytm
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI