Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varannan vecka mor, varannan vecka älskling. Pest eller kolera : ))


Längtan består bara föremålen skiftar

 

En liten hand
stryker min kind 
jag älskar dig mamma

kan du klia mig på ryggen
kan jag få yogurt
läs lite till
snälla kan vi få köttfärssås och spaghetti

din röst tystnar snart
tomheten flyttar in i hjärtat
ger plats för fjärilarna som
flyger i min mage

en kraftfull hand
runt mitt bröst
säger jag älskar dig

snälla älska lite till

 

 




Övriga genrer av Catrin
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-28 09:16



Bookmark and Share


  Yvonne
Fin beskrivning. Men kärleken räcker väl till båda? Och ordet kärlek kan betyda så mycket...
2007-09-29

  fillatelli
Damn, lady...

Även en man kan känna så.
Men, pest eller kolera ???
Njaee, om man känner sig utnyttjad är det
ju inge bra...

Men, detta min vän... är njutning, dröm och
ren skär avkoppling.

\"din röst tystnar snart
tomheten flyttar in i hjärtat
ger plats för fjärilarna som
flyger i min mage

en kraftfull hand
runt mitt bröst
säger jag älskar dig

snälla älska lite till\"
2007-09-28

  Jan Linderoth
Den där kraftiga handen säger dej, ja det är inte svårt att älska mycket mer. Du gör det lätt med dina sköna ord och dina ögon.
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin