Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men det enda jag fann var sand mellan tårna

 

Har letat,

letat

efter dig




Fri vers av stronza
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-28 09:59



Bookmark and Share


  sister mary
Mm, detta tröstlösa letande, det kan bli en riktig ökenvandring med ändlös sand...och oaserna kan vara hägringar...länge kan man få leta...men en och annan kameldrivare kan dyka upp :)
2007-10-22

  Jan Linderoth
Bättre sand mellan tårna, än grusade förhoppningar.
Härligt när titeln är längre än dikten!
2007-09-28

  tom boreland
sand mellan tårna
kan vara
jävligt obehagligt
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar