Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnans makt

villrådig
anden i de fem
råder mej
att hålla mej borta
tvetydig
vemodets fader
vem avgör mej
vem bestämmer

månen
är i symbios
med mej
det är allt jag
behöver veta




Fri vers av Magica VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-28 12:06



Bookmark and Share


  Just Emotions
fint...
2007-09-28

  stella
Visst är det härligt att va ett med månen...gillar denna!
2007-09-28

    ingvar VIP
En fin liten dikt, Melody!
Ingvar
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP