Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som sekunden innan beröringen vore nära



som när jag vindsmeker dina kinder

hudnära sidens lystnader
ångar av förväntan
din längtan

så fjuns lätta dina läppars löften
våta hettsor
andas med kraften hos det kokande blodet
sju sekunder före beröringen

nuddar som fjärilsvingar
slukar våra lustar
hettors löften
smeker vi
evigheten
slukar våra bränningar
sju gånger sjuttiosju sekunder
som vore evigheten

vindsmeker våra kinder
före beröringen






Fri vers av Ronny Berk
Läst 560 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-10-28 17:56



Bookmark and Share


  Connie
Ljuvlig, smekande lustar!
2014-10-26

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sensuell och vacker. =)
2010-05-12

  Inkarasilas
Lucky number seven, och hettsor, snyggord att bevara, älskar numerologi, magiskt med sifferdynamik, driver texten framåt.
2007-11-04

  Catrin
Vackert så... bilden är underbar, texten likaså.
2007-11-02

    Lindizz
mycket fint skrivet..stor applåd!
2007-11-01

  Maria Zena Viklund
åh bara älskar, bokmärker!
2007-10-30

  glittertindra
en elektrisk ordbild lägger du fram här...
2007-10-29

  devilsangel
Fantastiskt vackert skrivet. *bokmärker*
2007-10-28

    Nattviol
som när
jord, eld, vatten och luft
samspelar i harmoni!

och skön bild!
2007-10-28

  issac.a.m
en härligt vacker tavla av underbara rader...
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk