Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som när vi återsöker våta läppars lockelser


när vi saktmodigt
som vore utan begärelser
återlängtar våra saligheta stunder
tungomålande sötmor

söker nära skirad honungs bifloda rinningar
smeker pärlor budskapade lustnader
andhämtans stillnade flöden

skrattlystenhetens gropar
älskors väldofta rosor
glittrans pärlemor

när vi återsöker våra läppar
som leende längtar
så tungsmeker
våtmarker






Fri vers av Ronny Berk
Läst 431 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-11 15:32



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Vad kan jag skriva mer än att jag hånglar vilt med orden , tungkyssar låter så där, joo!
2007-11-13

    Nattviol
som om någon med egna
ord kan ge dina ord rättvisa?
´bifloda rinningar´
borde tonsättas!
; ))
2007-11-11

  glittertindra
vackert som alltid... :)
2007-11-11

    *Zenobia*
ännu en välformulerad balanserad dikt...med undertoner och dofter...

en driven skrivare/poet....lärd i ordens mysterier...
2007-11-11

    Maria Malm
Så skimrande är dessa rader om lustfyllda lockelser..
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk