Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni som har starka band till familjen, var rädda om den! Min pappa sa inte ens hejdå när han for medveten om att det kan dröja flera år innan vi ses igen......


Nya banor

 

Ensamt vass-strå

vajar i vinden

Viker för pustarna

skyggt som hinden

 

Regnet faller

i mjuka droppar

Bildar små kristaller

på stråets knoppar

 

Tiden lider mot sitt slut

vintern är nu nära

Familjebanden har slitits ut

där man inte längre refererar till kära

 

Våren kommer vakna

med nysådda frön

Det gamla man ej har tid att sakna

när mödan får sin lön

 

När droppen når sin ände

livet ändrar bana

Finner sin själsfrände

sjunger i takt med vårens första trana




Fri vers av nettizen
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-29 11:56



Bookmark and Share


  Thommy
Låter tråkigt om din far, kanske säger han välkommen nästa gång du träffar honom, du förmedlar din dikt vackert, längtar redan efter din sista rad, sjunger i takt med våren första trana.
2007-10-01

    undefined
vackert, jag blir lika imponerad varje gång jag läser dikter som rimmar, det blir ofta så himla mycket bättre då:)
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen