kunde inte hålla mig borta..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kunde inte hålla mig borta...


Min vän

Kunde jag göra annat min vän?

när du står med fingrarna i min lever

gräver med galen blick


än att

sätta foten mot ditt ansikte

fästa ditt bakhuvud mot sten

min vän




Fri vers av stronza
Läst 630 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-30 08:51



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Välkommen tillbaka då:)
och det är såååå
kärleksfullt skrivet;)
Speciellt slutet:
\"Fästa ditt bakhuvud i sten\"
\"min vän\"

Vad händer efteråt?
2007-09-30

  Markattan
\"fästa ditt bakhuvud mot sten\" -
lite skönt makabert med besk underton.
2007-09-30

  Carlita
att du inte kunde hålla dig borta är sött :)

texten, intressant. man undrar över denna \"vän\". dess karaktär

kort och koncist skrivet, med alldeles tillräckliga formuleringar och målande ordval får du mig att undra över vad som utlöst detta levergrävande och påföljande ansiktstramp

kraftfullt
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar