Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick denna av en vän.


Jag Hittar Inte

Jag hittar inte orden för vad jag ser i dig.
Men dem finns här i mitt hjärta.
Dem finns här just för dig och,
Jag lovar och svär fastän,
Tiden flyr sin väg att aldrig
Lämnar jag dig.
Aldrig i min värld.
Du sitter här framför mig.
Du har en känslig själ och
Du vinner mina tankar för jag tror du vill mig väl.
Ooch jag tar dig till mitt hjärta.
Vill säga alla svar.
Kanske är dem lite slitna men...




Fri vers av Paran0id82
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paran0id82
Paran0id82