Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten underbar och väldigt sann dikt. (inte jag som har skrivit den)


Låt mig

Låt mig få vara en trotsig tonåring, jag kommer att bli vuxen.
Låt mig få skrika och springa min väg, jag kommer att återvända.
Låt mig få finna min egen väg, jag kommer ändå att söka.
Låt mig få snubbla, jag kommer att resa mig.
Låt mig få deppa och vara sur, jag kommer att bli glad igen.
Låt mig få hitta mitt eget liv, jag kommer ändå att lämna er snart.
Låt mig få ha hemligheter, jag kommer att berätta dem sedan.
Låt mig inte bli sårad, jag litar ju på er.
Låt mig prata när jag behöver det, jag klarar inte det här själv.
Låt mig få gå när jag är redo, men släpp mig inte helt.
Låt mig få komma tillbaka och vara liten, när jag inte längre vill vara stor.




Fri vers av Paran0id82
Läst 436 gånger
Publicerad 2007-10-07 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paran0id82
Paran0id82