Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
telefonsamtalet


sanna-mina-ord


och nu vill du

V e t a

S a n n i n g e n


vad jag tänker
vad jag tycker
min sanning
exakt
nu


sanningen
skiftar i färg
i
tidens
skugga

tankarna
tomma
ibland

tycker
olika
ofta


då denna
sanning
åderlåtits
är du
arg
skarp
kränkt
gråbitter
förnärmad

skulden
kryper ur luren
och nålar fast
sitt stickiga bo
i mitt öra




Fri vers av Tabes
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-30 19:45



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
"sanningen
skiftar i färg
i
tidens
skugga"

det var då en rad att tänka på, Ja, varför inte?
2008-08-24

  Maria Zena Viklund
vackert formulerat om sanningens skiftingar!
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes