Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp för tåget

se upp för tåget
som kom, såg, gick
och tog kärleken med sig

se upp för tåget
som inte förstår
att vi aldrig klarar oss ensamma

se upp för tåget
för närheten det stal
och milen det gav

se upp för tåget
akta dig för perrongen
där tårar föds

se upp för tåget




Fri vers av Dillan
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dillan
Dillan