Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Början

 

 

Ensam blir dagen

när livet börjar om

Liten på jorden

När allt lämnas bakom

 

Stadig som en klippa

du finns där bredvid

Fångar när jag faller

oavsett dygnets tid

 

Ensamheten känns mindre ensam

när du håller min hand

Vandrande i  nattens sken

stärkt av gemenskapens band




Fri vers av nettizen
Läst 347 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-30 20:56



Bookmark and Share


  issac.a.m
Ensamheten känns mindre ensam
när du håller min hand
Vandrande i nattens sken
stärkt av gemenskapens band
Så vackert...
2007-10-11

  Lejonhjärtas poesi
En nystart är alltid att börja om från början och vad härligt att då kunna vandra hand i hand, tillsammans med kärlekens starka band, vackert!
2007-10-08

  Nyfiken drömmare
Mmmm, vad fint om att vara två!
2007-10-01

  Viktoria Olausson
Underbart när tvåsamhet är så där stärkande!:)
Tack för njutningsfull läsning!:)

*kram*
2007-10-01

    Lindizz
mycket fint skrivet, applåd
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen