Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


On the back of my Ipod.

 

 

Through time, space and variety.

I nurse myself with honesty. 




Fri vers av Skosnöret
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-10-01 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret