Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alltid


Förlåtelse brukar vara ett tillstånd att sträva efter

men när oförrätten inte ger ånger utan bara glädje

avstår jag

 




Övriga genrer av Catrin
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-01 10:07



Bookmark and Share


  hero40
Mycket bra och tankeväckande ord
som applåderas.
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin