Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lille Douglas ,2 år,berättar om sin dag på circusen


En dag på cirkus



- Pappa jäppa pajasen
Läckigt läckigt!

- Åh,pappa fick hjälpa pajasen?Å det var läskigt?

-Mmm,läckigt!

- Såg du några djur på cirkusen då?

- Ja,en momma(mormor)hoppade och skrikte

- En mormor?

- Ja(skratt)

- Vet du Douglas,du är allt ett litet troll du!

- Nä,Douglas liten pojke! (fniss)








Övriga genrer av SusanneStrömstedt
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-01 12:11



Bookmark and Share


  glittertindra
så typiskt barn - det är så roligt höra när de återberättar efter sina erfarenheter och sitt ordförråd... :) charmigt
2007-10-01

    eva m h
Härliga barnaord!
2007-10-01

  Catrin
De barnen är allt bra söta.. blev varm i hjärtat.
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt