Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blottade frösådden hon den fuktiga myllan



blottade hon återigen den fuktiga myllan
som jag frösådde

den i trädan lagda åkermarken
sedan svikaren
den fornstore älskaren
plundrade alla förhoppningars lustställningar

beskuggade våldnaders avgrunder
betigande
beridande
begiftande
betvingade som av vålds taga

mognade tiden
vaknade drömmen
återfödelsen

frösådde jag återigen den fuktiga myllan
som hon blottade




Fri vers av Ronny Berk
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-14 14:43



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
en mycket härlig dikt, gillas mycket!
2007-10-15

  Madjori
Wow...Härligt mjukt lockande ...mmmm...
2007-10-14

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oh la la... så härlig ;)
2007-10-14

  stella
Härlig bouquet!
2007-10-14

  devilsangel
Härligt skön erotik (avslöjar natten tro?) *skrattar*
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk