" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Om stenar kunde tala

Då 

skulle

diamanten

berätta om

kolmörker

och mycket

högt tryck.



Kristallen

den fina

skulle berätta

om hur den sakta

men säkert utvecklats i ett hålrum.



Genom denna framväxt

har de blivit

vad de är.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 813 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2007-10-01 21:16



Bookmark and Share


  sulimaa
Om stenar kunde tala ...så skulle de berätta om mjukhet och hårdhet...om värme och hetta ...om minnen under eoner av tid ...då skulle de berätta om svunna tider och om tider som komma skall....
2009-05-12

  Cosmic Johanna
Underbart, både diamanter och kristaller, dessa vackra ädelstenar, jag ahr en gång varit på et föredrag om hur stenar kommunicerar, det var mycket intressant...det finns något visst i dem, och speciellt dessa kraftstenar, tack!
2008-12-26

  Lyckohäxan Enediel
Din text här är väldigt fin och funkar att applicera på många saker. Din rubrik då...hihi....stenar KAN tala!
2008-05-06

  Tina Q
Underbart!
Trösterikt!
Vackert!
2007-12-02

  glittertindra
komna av långt och gediget arbete...
2007-11-25

  isabel louise
härligt finslipat :) fint budskap!
2007-11-25

  Mats Henricson
Gillar din uppställning och innehållet i din skapelse är mycket bra !
2007-11-08

    Lindizz
ligger mycket bakom dessa rader, välskriven text, kanon!
2007-10-13

  ia VIP
ligger mycket bakom dessa ord.
kanon!
2007-10-09

  Blumma.
! tycker om denna. Fint

Kram
2007-10-06

    Detvaraldrigjag
helt underbar!
och
bra skrivet..
2007-10-06

  tjort
Speciell...
2007-10-05

  Inkarasilas
Underbart gnistrande i Graniten, ah säger jag bara.
2007-10-04

    White as a star
Detta är värt en applåd!
Du omvandlar stenar till diamanter, diamanter till stenar; stenar kan vara vackra, glamourösa, samtidigt som en diamant ju \"bara\" är en vanlig sten... :) gillade detta
2007-10-03

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ja absolut
och även om tystnaden kunde tala...
Fin text!
2007-10-02

  aPorcupine
\"Genom denna framväxt
har de blivit
vad de är.\"

Så sant! Allt som vi varit med om, formar oss.
2007-10-02

  sachie
stämmer gott. Stenar formas efter dess förutsättningar. Så gör oxå vi ochså mycket annat.

Lite annorlunda text. bra *^_^
2007-10-02

  hero40
Tiden gör sitt avtryck i stenar
som är tysta betraktare i
historiens vingslag!
En talande text bland tysta stenar!
2007-10-01

  livsdans
Vacker och skarp! Naturens hårda och vackra! Tack
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi