Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt tunga skrov

det rister i mitt tunga skrov
vågor kysser och vågor slår
fastän de inte existerar inatt
så dunkar hjärtat i takt

täcket väller runt omkring
kudden stoppar tår och saliv
jag skriker men ingen hör
bland mina ljudlösa kliv

du är blott ett nummer bort
men sömnen är en viktig nyckel
jag vill inte väcka ditt sovande jag
dörren är din morgondag

andningen är svår och ensam
till toner av någon annans musik
vägen är tom och blek
jag orkar inte mer




Fri vers av Dillan
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-01 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dillan
Dillan