Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick:platådojor


En man som i halmstad bor

stod på tå och levde och svor

flickan klaga att han inte dög

för diskbänken var lite hög

på min tid hade man platå skor

 

 




Övriga genrer av Catrin
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-02 22:45



Bookmark and Share


  Freeman
:-) verkligen häftig!
2007-10-02

  Jan Linderoth
Jävla standardmått!!! 80cm kunde väl dugit!!!
Skickligt skrevet!!!
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin