Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför dikter

Vad vill dikter
säga dig?
Ska de ge tröst eller s
pä på med osannolika
djupdykningar

Du läser dikten
efter eget huvud
och undra va fan
menar karln?

Varför skrivs dikter
och varför läser andra?
Om poeten
menar en sak
och andra inte förstår
vad är då meningen.

Då är det slöseri
med tid och pengar.
Poeterna lever
bara på att andra
inte förstår dikterna

De lever på att
någon kulturpajas
skriver recensioner
som ingen heller förstår.
Kultur ska lysa upp
men dagens dikter
ger bara kulturskymning.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-02 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP