Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu; om vapen


den goda jorden
mannen plöjer din åker
riktar sitt vapen




Bunden vers (Haiku) av Ronny Berk
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-12 07:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag håller med vad Lili sagt före mig.
En utmärkt text med flera tolkningsmöjligheter!
2007-10-13

  Maria Zena Viklund
blir det god skörd i år?
2007-10-12

    Maria Malm
Känslan som infinner sig hos mig, är att krig förstör alla dessa jordar, som kunde ge goda skördar, att mätta fattiga människor.
2007-10-12

  glittertindra
då får vi hoppas jorden är lätt att plöja och bördig och att det inte blir några snedskott...
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk