Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu; om natten


väntan som hettar
under längtan till natten
tiden står stilla




Bunden vers (Haiku) av Ronny Berk
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-12 07:15



Bookmark and Share


  Agnes B* Lörinczi
jag känner igen väntan

och för att lägga till de tidigare kommentarerna om ordspråket: den som väntar på ngt gott...jag väntar på tok för länge, känns som

snyggt skrivet
2007-10-12

  Maria Zena Viklund
då står tiden stilla....
2007-10-12

    Maria Malm
Får här hålla med Glittertindra i min kommentar.
2007-10-12

  glittertindra
som det så fint heter... den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...
2007-10-12

    Bodil Sandberg
Så vackra och härligt dramatiska rader!!!!
2007-10-12

    EMITSTI
Mycket mäktig:)
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk