Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla av vanmakt


Vanmakt

Havet kastas kraftfullt mot en strand
Du håller krampaktigt min späda hand

Vinden skapar en piska av mitt långa hår
som ilsket trasslar sig in i min vidöppna mun

Här kan jag stå och skrika
ångesten
ur mina lungor

Mina ångestfylldaskrik
slukas upp av naturens
avgrundsvrål

Du kan stå vid min sida
hålla min hand
utan att höra mig lida




Fri vers av lilla t
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-03 11:36



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Jag är också från smestan..........
2007-10-03

  Mats Henricson
Tragik i sin grymmaste form, en STARK dikt ! Modigt !!
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t