Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärta

 

Varför kan poeter inte använda de enkla orden

 

smärta

 

Måste byta ut ordet mot något annat

mindre banalt, inte så klichéartat

 

smärta

 

Den är inte enkel, den är verklig

om jag känner smärta skriver jag smärta

 

Men vänta - jag känner inte

                                                     smärta

 

Jag borde borde borde

känner ingenting

 

                                                     smärta

 

Åker i mörker talar i tystnad

känner ingenting

 

                                                     smärta

 

 

är verklig

smärta

känner inte

ingenting




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-03 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP