Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
meningen med livet.


Du som läser det här har föds

 

Du som läser detta ska födas!

Du som läser detta ska leva!

Du som läser detta ska dö!

Du som läser detta måste så mycket det är möjlig

ta ansvar över ditt liv och bestämmer själv.

 Vad som det innehåller i bästa fall!

Du kan skapa din tid eller förstöra den!




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-04 12:28



Bookmark and Share


    Stormöga
detta gillade jag verkligen! särskillt sista raden:) \"Du kan skapa din tid eller förstöra den!\"...det tykte jag var vackert!
2007-10-14

  R-M
så sant..så sant...
men inte alltid så lätt..
2007-10-11

  Nyfiken drömmare
Verkligen sanna ord! Jag läste en sak förra veckan som passar ihop med dina ord:

Ge dig själv den frihet du behöver.
Det är bara du som kan veta vem du är och vad du behöver. Lägg mindre vikt vid andra människors begränsade syn på dig. Kliv utanför ramarna och ge dig frihet att växa som människa.
2007-10-04

  Aurelio
Jo, livet är inte så illa egentligen, när man betänker alternativet...
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin