Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi


Poesi för mig

Poesi för mig

Det är som högljudda droppar i en annars så stillsam undervattensgrotta

Som en frisk bris över en sommaräng i slutet av Augusti

Som havets vindar på hösten, kalla och känslofyllda, längtandes efter sommar

Som fallande snö i ansiktet en vacker vinternatt

Som en fet jävla kebab på gatuköket




Fri vers av Tobbe0430
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-04 20:13



Bookmark and Share


  isc3s
djupt mannen .. djupt
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe0430