Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CS för mig


Heaaadshot..!

Våld, vinst och förlust

Krigandet suger ur mig livets must

När jag regerar på dust två

Då är det sällan att någon tittar på

Men när jag röjer på aztec

Då tycker folk jag är \"as-schteek\"

Kort sagt

Mången liv har jag tag\'t

Men med min killrate

Så är det nog mitt \"fate\"




Fri vers av Tobbe0430
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-04 20:39



Bookmark and Share


  isc3s
djupt.
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe0430