Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tårar, tårar, tårar...


Tårar

Blöta och bittra

Det blir många eller få

Om det många är

Skola du ej förtvivla

För att mot natten

Så somnar du in till slut




Bunden vers (Haiku) av Tobbe0430
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-04 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobbe0430