Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagen då jag såg världen med nya ögon


Clarity

Ögonen öppna

Med blicken åt fjärran vänd

Nu har jag klarsyn




Bunden vers (Haiku) av Tobbe0430
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-04 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobbe0430