Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bör ej tillredas av annan än tillbörligt kunnig... (kan även beredas med likfett till stimulerande salva, för utvärtes bruk. Se särskilt förfarande) Lokala avvikelser kan förekomma.


Blåkullamust


Jäs en korg flugsvamp kokt i sju
järnskopor dagg
slå bort frukten och sila
genom linne

Destillera över öppen eld
bakom galgbacken
norr om gammeleken

spetsa med en kvast Stormhatt
lite Belladonna och järvt
med Spikklubba

låt stå

Vila tre fullmånar
tappa försiktigt upp i butelj
och lagra under jord

efter nio midvintersolstånd
och en vårdagjämning

låt väl smaka





Fri vers av Gawain VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-04 21:20



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Skål! Aj (magknip)! Oh well :-).
2007-10-08

  Piraya
Jag läste med ett leende
kände mig hemma
2007-10-05

  Antropofagen
Undrar hur dom intog den innan strandhuggen...?
Tio års väntan, och nu tog hostmedicinen slut.
Belsebubblig, denna jom, tror jag.
2007-10-04

  Maria Zena Viklund
och vad blir man då?*ler*
2007-10-04

    eva m h
Vilket krångligt recept hördu!!! :-)
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP