Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släkten är värst...


Hulda Beata


Dina grumliga ögon
ditt skratt åt allt som bara
du tycker var kul

ditt snåla gamla as

dina kläder från nittonhundratre
borde ställas ut på museum eller
säljas till antikhandlarn nere
på stan

du ler och ger påtår fast
ingen vill ha
kaffet du kokat ser ju mer ut som
avslagen hönsbuljong än
nogot anständigt alls

Trots att du stinker gammal
hund älskar man dig ändå

du har ju orsakat vårt
liv
alla vi som lever
idag





Fri vers av Gawain VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-04 22:02



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Wow. Äkta vrede och kärlek i ett. Denna nivå av ärlighet är uppskattad.
2007-10-08

  Peter Matsa
skrattade så att snusen flög ut här :D

det här var den galnaste och roligaste kärleksförklaring jag nånsin har läst!
2007-10-05

    Bögen
Leve kärleken, och hedern för far och mor... för jag tror det där detta det handla om. Inte främst hur det är, utan att det är...
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP