Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt



Jag göder dig
med min kärlek

medans du
kämpar för din existens
hos en annan kvinna

jag är en idiot




Övriga genrer av Piraya
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-05 06:48



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Ja,det är du !Har varit en lika stor idiot själv,så jag kan säga det!
Rakt och bra skrivet om en jäkligt jobbig situation!
2007-10-05

  sistermoon
Ajaj!! Svidande insikt det här *ryser*
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya