Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland skulle jag vilja vara någon annan.


Som björnen


Tänk om man kunde
vila från sig själv ett tag
göra som björnen




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-05 17:27



Bookmark and Share


  * Ammi *
vore härligt ..
2007-10-05

  charlotte hedendahl
Bra text,ljuvlig ide! ;D
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP