Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa dagar i ens liv blir inte alls som man tänkt, det blev en bonusdag som värmer länge i ensamt moders hjärta.


En dag som blev min

Väckarklockan skriker ut i mörkret

obarmhärtigt möter drömmen en ny dag

Fan ingen juice

kaffet är för svagt

en torr ostflis till pålägg

tandborstningen fortare avklarad

än vad tandläkaren säkert önskar

En försynt knackning på dörren

utanför min lilla änglaflicka hon med trasiga vingar ni vet

nu med blåskimmer kring läpparna lyfter hon hela axelpartiet

för att få luften att räcka till

medicin mamma flämtar hon fram

på två sekunder är beslut fattat

du stannar här hos mig

men jobbet mamma

du stannar hos mig

vet inte vem som sen kröp in i vems famn

 




Övriga genrer av Catrin
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-05 13:40



Bookmark and Share


  Rosmarin
den här fick mig att gråta
2007-10-09

    Bodil Sandberg
Man kan verkligen se det här...när du öppnar dörren och där står hon den lilla...blir bra mjuk inuti där jag sitter!!!!
2007-10-09

  hero40
Väldigt vackra och fina ord
om sann moderskärlek!
2007-10-05

  Bjarne Nordbö
Härlig mysfaktor. Gulligt.
2007-10-05

  Jan Linderoth
Du är en mamma som många önskar att ha!
Inte jag förstås, av förklarliga skäl......jag är ju för gammal..typ!!
En liten tår av rörelse över din ängel!!
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin