Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det nån som kan morse?

 

min hårbevuxna vulva

väntar på din handtyngd

gnuggar eget kött




Fri vers av stronza
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-05 22:17



Bookmark and Share


    Din Mormor
Det växer inget gräs på en riktig racerbana ;)
2007-10-08

  tom boreland
nöd signal
2007-10-06

  Carlita
haha denna fick mig att le, gött kött!
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar