Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rädslans bo

.

I rädslans bo
finns mina monster från igår

Deras väsande och tandagnissel
i nattens mörker

Smygande runt i skuggorna
redo att anfalla ensamheten




Fri vers av Mejja
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-04-24 12:44



Bookmark and Share


  karenina VIP
ja, det som varit, det från igår, det finns där som du så träffsäkert benämner rädslans bo.. man får försöka våga titta in, lite i taget, möta för att så småningom bli fri från dem.. kram!
2005-04-27

  O_regelbunden
Lämna ensamheten ifred era jäfla monster!
2005-04-25

    carimba
rädsla är ett tärande monster som måste jagas bort.....
2005-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Mejja