Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven sommaren 07


Doft-antastning


Luktsinnet fördärvar mig

Tär pa min underliggande instinkt

 

Kallar till upprop

För mig i förfall

 

Varelser ur doften

Träder in i mig om natten

 

Rubbar min sinnesro

Strider mot mitt vett

 

 




Fri vers av Skosnöret
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-05 22:40



Bookmark and Share


  Execution Boy
vilka varelser är det som kommer om natten?

kalle tycker detta är fint. kalle är också väldigt berusad av di verse tendenser.
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret