Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Saturnus

 

svunnen tid

åter funnen tid 

tropiska stormar

och salta svall

ljuset runt händerna

kräver återkall

mina slag är bundna

till din stad

låt oss resas

återuppstå

 

likt varje brinnande sol som slocknar
blir där en stjärnbild kvar

ur varje träd som dör med vintern
växer där om våren åter nya blad

 




Fri vers av Skosnöret
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-05 22:46



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
vackert om det som kommer och går!
2007-10-15

    Amoreboy
mycket nice...applåd
2007-10-12

  Jessica Ewa
De sista två kursiverade styckena är helt makalösa.

// Jessica Ewa
2007-10-06

  Just Emotions
väldans bra..
2007-10-06

  hero40
Ljuvligt fint och vackert ordat!
Klar och ren poesi med bra flyt!
Applåd!
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret